Relaterte artikler

Konkurranse i Freestyle og slow

UNIQUE DANSEKLUBB INVITERER TIL ÅRETS

  1. KONKURRANSE I FREESTYLE OG SLOW

Lørdag 30. Januar 2016 i Skjetten Flerbrukshall.

NB:

01.august 2016 ble det innført konkurranselisens i Norges Danseforbund. Etter et halvt år med konkurranselisens vil rutinene for kontrollsjekk av lisensene endre seg i 2016. Med bakgrunn i dette vil vi åpne opp for at arrangøren kan bestemme om de skal ha flere påmeldingsfrister. Derfor i samtale med Unique Danseklubb, som er arrangør av Vintermesterskapet 2016, åpner vi opp for etteranmelding til denne konkurransen på selve konkurransedagen som er lørdag den 30.januar 2016 i Skjettenhallen.

De som ønsker å etteranmelde seg bør være der i god tid. Fristen for å hente startnumre er 1 time før start og de som ønsker å etteranmelde seg må være der minimum 1 time og 15 minutter før konkurransestart av sin gren.  

Det er viktig at de som har betalt konkurranselisens, skriver denne ut hjemme og har den fysisk med seg, eventuelt har den lett tilgjengelig på sin mobil.

For de som ikke ønsker konkurranselisens, eventuelt de som ikke klarer å finne beviset sitt på konkurransedagen, så har man muligheten til å betale engangslisens på kr 75,- til arrangøren ved påmelding/uthenting av startnummer.

For eventuelle spørsmål: lisens@dansing.no

Oppdatert Program og Timing:

program og timimg oppdatert 27 1 (003)

Her er link til invitasjon:

Invitasjon og program 2016

Vintermesterskapet 2016: PARKERING:

Det vil være div parkeringsmuligheter rundt i området ved hallen. vi har etter beste evne forsøkt å synliggjøre parkeringsalternativene.
NB! NB! Ifm parkering i skolegården er det svært viktig at INGEN parkerer rundt rundkjøringen Her MÅ det være plass for Brannvesenet til å komme frem med biler i tilfelle brann, så vis hensyn og ingen parkering foran inngangsdørene.

Vi gleder oss veldig til å ta i bruk hallen for 1. gang til Freestyle konkurranse.
Vi ses på lørdag!

Her er link til påmelding: 

Link til påmelding

 

Vintermesterskapet A4 2016 poster