Relaterte artikler

Klubben i mitt hjerte – Klubben er mitt andre hjem

Klubben i mitt hjerte 2016 begynte lørdag 12.November.

Nå oppfordrer ambassadør Henrik Christiansen, alle som har et hjerte som banker for sin klubb til å stemme på klubbenimitthjerte.no.

Alle som driver med idrett har én eller flere klubber med en spesiell plass i hjertet. Idrettslaget er grunnsteinen i arbeidet med å skape god aktivitet, positive miljøer, idrettsglede og fellesskap i lokalmiljøene. Under kampanjeperioden for Klubben i mitt hjerte kan alle vi som ønsker å takke våre egne idrettslag, stemme på – og jobbe for – at akkurat vår klubb vinner flere hjerter og kanskje også en pengepremie som kommer godt med. Årets Klubben i mitt hjerte-kampanje er den 13. i rekken. Norges beste mannlige svømmer – Henrik Christiansen – er ambassadør for Klubben i mitt hjerte. Norges idrettsforbund, Nordea, P4 og Dagbladet står sammen om kampanjen Klubben i mitt hjerte.

Vi ønsker alle idrettslag lykke til!