Relaterte artikler

Invitasjon Drill Grand Prix 2017

Tid: 17. – 19- februar
Sted: Jessheim is- og flerbrukshall
Invitasjon: Finnes her
Påmelding: Via dette Excel-skjema

Norges Danseforbund, Norges Musikkorps Forbund og teknisk komité sportsdrill i Norges Danseforbund inviterer til Drill Grand Prix 17. – 19. februar 2017 i Jessheim is- og flerbrukshall.

Drill Grand Prix (DGP) ble sist arrangert i 2015, og er et samarbeidsprosjekt mellom korpsdrill og sportsdrill. Korpsdrillere og sportsdrillere i et tettere samarbeid er helt i tråd med det som skjer med drill internasjonalt. I august 2017 inviteres det nemlig til en felles Grand Prix konkurranse i Kroatia, og Drill Grand Prix vil være konkurransen der både korps- og sportsdrillere kan kvalifisere seg. Norge kan være representert med inntil 3 drillere fra hvert forbund i tre ulike aldersklasser i Solo 1 Baton og Solo 2 Baton kvinner og menn, samt én Drilldans tropp fra hvert forbund.

I tillegg til uttaksklassene, er det også anledning til å stille i andre konkurranse-kategorier i Drill Grand Prix. Vi tilbyr konkurranse i følgende kategorier:

KORPSDRILL

Solo 1 Baton intermediate og advanced

Solo 2 Baton intermediate og advanced

Solo X Strut intermediate + advanced

Drilldans solo advanced

Drilldans tropp åpen aldersklasse i 1. div.

Det blir ingen konkurranse i Aspirant

SPORTSDRILL

Solo 1 Baton og Solo 2 Baton

Individuell junior level Elite

Individuell senior level Elite

Par junior level Elite

Par senior level Elite

Tropp junior/senior level Elite

Viktig: Grand Prix-konkurransen i Kroatia har en annen aldersinndeling enn både korpsdrill og sportsdrill i Norge, men dette får kun konsekvenser for påmeldingen i uttakskategoriene Solo 1 Baton, Solo 2 Baton og Tropp/Drilldans tropp. Se oversikt på side 3, 4 og 5. Drill Grand Prix har status som NM-kvalifiseringskonkurranse.

PRISER

Startkontingent (pr. startnummer):

Solo 350 kr

Duett 700 kr

Tropp 900 kr

Deltakeravgiften er kr. 430,- pr. deltaker, og den inkluderer inngang til hallen og lunsj både lørdag og søndag.

Siden deltakeravgiften inkluderer lunsj, skal det kun betales én deltakeravgift pr. person uansett om man representerer flere klubber/forbund.

OVERNATTING

Hallen ligger bare 10 minutter unna Gardermoen, og det er mange ulike hoteller i forskjellige prisklasser i kort nærhet.

PÅMELDING

Fyll ut ett påmeldingsskjema pr. korps/klubb/idrettslag og send som vedlegg til drillgrandprix@musikkorps.no innen 20. januar. Innen 3 dager skal det komme en bekreftelse på at påmeldingen er mottatt, dersom denne uteblir ta kontakt på tlf.91 85 09 64. Utøvere med medlemskap i begge forbund kan stille til uttak til Grand Prix i Kroatia i både korpsdrill og sportsdrill, men kan kun stille for ett av forbundene internasjonalt dersom man kvalifiserer seg gjennom begge to.