Relaterte artikler

Gull og Bronse i World Cup til Norge!

Lørdag 05.mars ble årets første World Master/cup avholdt i svenske Hammarö. Norge stilte med totalt 5 par hvor hele 4 par kvalifiserte seg helt til finalene. 

Norge stilte med totalt 5 par hvorav 3 par danset i juniorklasse og 2 i voksenklasse. Etter kvartfinalen var det klart av samtlige par var klare for semifinalene. Etter noen sterke prestasjoner på gulvet hvor de norske knivet mot resten av Europa var det klart at 2 junior par og 2 voksenpar var klare for finaledansene.

Svært gledelig var det at Norge tok ett gull og en bronse i juniorklassen. Stine Bolsønes og Adrian Ulleland (Molde Swing & Rockeklubb) ledet inn i finalen og feide alle konkurrenter til side og kunne klatre øverst på pallen. Isabell Skjellhaug og Elias Dypaune (Dans Fauske) imponerte også og ble hedret med en sterk bronsemedalje. 2.plassen gikk til Italia.

Synne Jacobsen og Andreas Moland danset sin beste juniorkonkurranse gjennom tidene og fikk 7.plass, som er et svært godt resultat da dette er plassen rett uten for finalen.

I voksen klasse danset Sondre Olsen Bye og Tanya Georgiievska (Lesja og Dovre danseteam) sin andre internasjonale konkurranse sammen og endte opp på en 5.plass i svært hard konkurranse mot andre topp-par fra Frankrike, Polen og Sverige. Thomas Kildal Jacobsen og Stine Aparicio Kristensen (Dans Fauske) danset sin aller første konkurranse i voksenklasse og gjorde sin desidert beste konkurranse gjennom tidene. I første runde kvalifiserte de seg direkte videre som de topp 5 beste (heriblant Sondre og Tanya) og i semifinalen slo de mot alle odds et av topp-parene til Sverige og kunne dermed slippe jubelen løs, de var i finalen. Det unge og lovende paret fra Fauske endte til slutt opp på en sterkt 7.plass.

12180600_10153263410796755_1876167324_o

Elias, Adrian, Isabell og Stine etter helgens premieutdeling.

Med en pangstart på det nye året markerte Norge seg sterkt på det internasjonale kartet.

 

Vi gratulerer!