Relaterte artikler

Godt EM 10-dans for vårt norske par

Helgen 20.-21. februar var det duket for sportsdans sine store årlige internasjonale konkurranser i Nord-Europa, nemlig EM 10-dans og Copenhagen Open.

Jonas Alexander Pettersen og Helene Spilling er vårt beste 10-dans par i voksenklassen og representerte Norge under årets EM i 10-dans. Hele 27 nasjoner var representert og parets mål var å nå semifinale, altså topp 12. Paret danset optimalt, men nådde allikevel ikke helt opp. Det ble en god 15. plass, hele tre plasser opp fra fjorårets EM. Både paret og trenerne var godt fornøyd med både dansingen og den positive resultatutviklingen.

Jonas og Helene konkurrerte også i World Open Adult Standard i København, hvor de endte på en 28.plass. Målet var en kvartfinale og paret nådde nesten opp, kun 4 plasser unna.

Web_Jonas_Helene_2016

Jonas Alexander Pettersen og Helene Spilling. Foto: WDSF

 

Copenhagen Open

En rekke norske par deltok i Copenhagen Open hvor de fikk hard konkurranse fra ca 400 andre par fra 27 nasjoner.

Det ble mange gode resultater, men spesielt imponerende var Vetle Kleveland og Norunn Ringvoll sin 4. plass i junior 2, 10-dans. Paret fikk også en 15. plass i Standard og 10. plass i Latin.

Web_pall_Norunn_Vetle_4pl

Vetle Kleveland og Norunn Ringvoll på 4. plass.

 

Landslagsparet Lars Olav Eltervaag og Alexandra Ciosinska imponerte også stort med semifinale og 13. plass i Open Latin Rising Star.

 

Alle resultater kan leses her: https://www.worlddancesport.org/Calendar/Competition/Results

 

Vi gratulerer alle de norske danserne og trenerne med fantastisk flotte resultater!