For deg

Velkommen som ny eller gammel i Norges Danseforbund enten du er utøver, trener, dommer, forelder eller klubb representant. Norges Danseforbund vil være imøtekommende for alle og legger vekt på inkludering og god informasjonsflyt.

På disse sidene vil du finne relevant informasjon i forhold til din rolle i Norges Danseforbund på ulike nivåer. Hvis det er noe du ikke finner så gi oss beskjed på dans@danseforbundet.no og vi vil registrere dette. Hvis det er mange som ikke finner frem til lik informasjon, så vil vi gjøre endringer på våre nettsider slik at dette kommer tydeligere frem.

Litt fakta om ND

Norges Danseforbund (ND) er en medlemsorganisasjon og et av flere særforbund i Norges Idrettsforbund og Olympiske og Paralympiske komité (NIF), og er et serviceorgan først og fremst for alle tilsluttede klubber som har medlemskap i ND. Det er i dag ca 17 000 aktive medlemmer fordelt på 127 klubber fordelt på 4 regioner.

For deg som enkeltperson betyr dette at din rolle, eventuelt medlemskap, vil være i en klubb som er tilsluttet Norges Danseforbund.  Vår hovedkommunikasjon vil derfor primært foregå mellom klubbens valgte styrer og ND sentralt, men er det noe du lurer på så er det bare å ta kontakt med NDs administrasjon.

Hvis du ønsker mer informasjon om hvordan Norges Danseforbund er organisert, så kan du finne mer informasjon her.